PRALINA

Med engasjement for å glede.

ÅPNER SNART EGET UTSALG PÅ DEVOLDFABRIKKEN

IMG_4947  H�kon 6 txt.jpg
 
 

Pralina tar eit steg vidare

Kjære sjokoladeelskande kundar!

Pralina går over i ein ny fase og eg overlet slikkepotten til Håkon Karlsen!

Som kokk og slikkmunn med sansen for det søte, har han valt å satse på sjokolade og Pralina frå og med medio mai, og held fram med produksjon, kurs og Sjokoladesafari ved Devoldfabrikken i Langevåg.

Det vil bli opphald i produksjonen for ein svært avgrensa periode frå og med 6. mai, og alle som har bestilt sjokolade til konfirmasjon mm, får sjølvsagt levert denne.

Tusen takk til alle dykk der ute som har gjort desse 5 åra så innhaldsrike og spennande! Det har blitt mange søte møter over sjokolade som eg tar med meg vidare.

Og om du lurer på om Håkon kan lage salt karamell-Ja, det kan han!

Ny kontaktinformasjon for Pralina og Håkon er 
hAKON@PRALINA.NO
Tlf.: 900 73 596

Pralina - framleis med engasjement for å glede